Cerv točka

OBVEŠČAMO

IMPACT4VALUES – razpis za male in srednje projekte

V okviru projekta IMPACT4VALUES je bil objavljen prvi od treh razpisov za projekte nevladnih organizacij.

Javni razpis za male in srednje projekte je namenjen organizacijam in projektom, ki branijo in promovirajo evropske vrednote in temeljne pravice. Ob finančni podpori za projekt bo izbranim organizacijam in njihovim partnerjem na voljo tudi celosten program krepitve organizacij.

Na razpis se lahko prijavijo nevladne organizacije iz Slovenije in Hrvaške, rok za oddajo predloga je 29. maj 2023, do 12. ure.  
 
Več o razpisu si lahko preberete TUKAJ. 
 
IMPACT4VALUES je eden od projektov, financiranih s strani Programa CERV, ki preko posredniških teles, krepijo civilno družbo držav članic EU. Gre za slovensko-hrvaški projekt krepitve nevladnih organizacij, ki s svojimi aktivnostmi promovirajo in ščitijo evropske vrednote. Projekt IMPACT4VALUES bo nudil finančno podporo in usposabljanja manjšim organizacijam, da bi lahko te bolje prispevale k zaščiti, promociji in dvigu ozaveščenosti o temeljnih pravicah in vrednotah EU. Projekt izvajajo Center za informiranje, sodelovanje in razvoj nevladnih organizacij – CNVOSSlagalica – Zaklada za razvoj lokalne zajednice in Solidarna – Zaklada za ljudska prava i solidarnost.

Vabljeni k prijavi!