Cerv točka

OBVEŠČAMO

PROSTOR ZA NAVDIH: RAZPIS NETWORKS OF TOWNS

V novem letu želimo pozornost nameniti tudi prostoru za navdih – zato tudi začenjamo z novo serijo dogodkov, s katerimi želimo predstaviti navdihujoče zgodbe in dobre prakse programa CERV.

Srečanja bodo priložnost za spoznavanje izzivov in rešitev, s katerimi so se srečevale organizacije pri izvedbi, prav tako pa bodo srečanja tudi priložnost za navezovanje medsebojnih stikov.

Vabimo vas, da se nam pridružite na prvem spletnem dogodku, na katerem bomo predstavili dobre prakse razpisov, namenjenim občinam.

V četrtek, 12. januarja 2023, bomo ob 13. uri, na spletni platformi Zoom, tako skupaj preživeli dobro uro in spoznali izkušnje s CERV razpisom Networks of Towns.

Z nami bo Marko Stijepić, direktor Podjetniškega inkubatorja Kočevje (www.inkubator-kocevje.si), ki bo predstavil izkušnje, pridobljene na projektih TIME4EU (v sodelovanju z Občino Kočevje) in YOUNGDEAL. Prav tako pa bodo prihodnje leto izvajali še dva projekta, GREEN YOUTH EMPOWER (kot koordinatorji) in GREEN IT YOUR WORK (kot partnerji). 

Prostor bomo namenili tudi predstavitvi novega razpisa Network of towns (Mreže mest). Razpis je že objavljen, rok za oddajo projektnih predlogov pa je 20. 4. 2023.

Zakaj se dogodka udeležiti?
Če želite spoznati praktične izkušnje in izzive ter možnosti CERV projektov v okviru razpisa Networks of Towns.

K prijavi vabimo vse občine in javne ter zasebne neprofitne organizacije (npr. nevladne organizacije, zavodi s področja kulture, izobraževanja, regionalnega razvoja, turizma, trajnostnega razvoja ipd.). Skratka vse, ki bi vas zanimalo spoznati več o razpisu Networks of Towns in navdihujoče zgodbe programa CERV.

Prijave zbiramo do četrtka, 12. januarja 2023, do 10. ure, na spodnji povezavi.